Η εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» προβάλλεται καθημερινά στις 14:00 στην ΕΡΤ1, προσφέροντας στους τηλεθεατές μια μοναδική γεύση από την ελληνική γαστρονομία. Στις 30 Μαρτίου 2026, η καλεσμένη της εκπομπής είναι η Κωνσταντίνα Κλαψινού, η οποία θα παρουσιάσει συνταγές με κρητικό παξιμάδι ΠΓΕ και κατσικίσιο γάλα Πηλίου.
Η εκπομπή, που παρουσιάζεται από τον Ανδρέα Λαγό, έχει γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της μαγειρικής, αναδεικνύοντας τις γεύσεις και τους παραγωγούς της ελληνικής γαστρονομίας. Στις 31 Μαρτίου, ο Αλέξιος Κοτσώρης θα είναι ο καλεσμένος, χρησιμοποιώντας δεντρολίβανο Αργολίδας και μήλα Καστοριάς ΠΟΠ.
Η συνέχεια της εκπομπής είναι εξίσου ενδιαφέρουσα, καθώς στις 1 Απριλίου ο Γιώργος Βάλαρης θα παρουσιάσει συνταγές με ελαιόλαδο ΠΟΠ Κρανιδίου και μέλι Πηλίου. Την επόμενη μέρα, η Σοφία Μανωλάκου θα χρησιμοποιήσει σαλάδο Κέρκυρας και μέλι Κρήτης, προσφέροντας μια γεύση από την παράδοση των ελληνικών νησιών.
Μπόνους Καζίνο
100% έως 500€ + 200 Δωρεάν Περιστροφές
- Πακέτο Καλωσορίσματος έως 1.500€
- 10% Εβδομαδιαία Επιστροφή Μετρητών



150% έως 300€ + 100 Δωρεάν Περιστροφές
- Μπόνους Καλωσορίσματος έως 1.000€
- 50 Δωρεάν Περιστροφές κάθε Παρασκευή



100% έως 750€ + 150 Δωρεάν Περιστροφές
- Έως 2.000€ στις 3 πρώτες καταθέσεις
- 25% Μπόνους Επαναφόρτισης κάθε Δευτέρα
Στις 3 Απριλίου, η Μαρία Καλλιμάνη θα κλείσει αυτή την εβδομάδα με φασόλια κοινά μεσόσπερμα Κάτω Νευροκοπίου ΠΟΠ και ελαιόλαδο τσουνάτο Κρήτης. Αυτές οι επιλογές υλικών αναδεικνύουν την πλούσια ποικιλία των ελληνικών προϊόντων και την τέχνη της μαγειρικής.
Η «ΠΟΠ Μαγειρική» δεν είναι απλώς μια εκπομπή μαγειρικής, αλλά μια γιορτή της ελληνικής κουλτούρας και των τοπικών προϊόντων. Οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία τις επόμενες εκπομπές και τις μοναδικές συνταγές που θα παρουσιαστούν.



